Edzéseink

Melyik a leginkább neked való edzéstípus?

CrossFight
CrossFight

CrossFight


Kondícionáló, erősítő, állóképességjavító edzés. Változatos gyakorlatok, minden izomcsoportot megmozgató edzésforma. Súlyzós és saját testsúlyos mozgások, TRX, Kettlebell, Ropeworkout, medicinlabda, mindent felhasználunk a kidolgozott, szálkás testalkat elérésére. Közérzet javító, állóképességnövelő hatás. Legyél kezdő vagy haladó, nálunk megtalálod amire szükséged van. Segítünk a gyakorlatok helyes végrehajtásában és végig figyelemmel kísérjük fejlődésedet, ehhez minden segítséget megadunk. A többi már csak rajtad múlik. Jelentkezz csoportos edzéseinkre, vagy válaszd személyi edzés lehetőségünket!
Kickbox
Kickbox

Kickbox

A kick-box sport az 1970-es évek elején alakult ki az Egyesült-Államokban és Nyugat-Európában. Létrehozóinak (az amerikai Mike Anderson és a német Georg Bruckner) fő célja az volt, hogy az ütéseket és rúgásokat használó távolkeleti eredetű harcművészetek mozgásanyagát továbbfejlesztve, ötvözve, egy önálló, versenycentrikus küzdősportot hozzanak létre. Kezdetben a sportág Contact-Karate néven volt ismert, 1976-ban All-Style Karate (Össz-stílus) nevet kapta a fiatal sportág, amely azt fejezte ki, hogy több stílusból tevődik össze, illetve a versenyeken minden távol-keleti harcművész részt vehetett. 1984-ben született meg a világszövetség által jelenleg is használt kick-box elnevezés. 

MMA
MMA

MMA


Az MMA (Mixed Martial Arts) más néven Kevert Harcművészetek. Az MMA úgynevezett Full Contact szabályrendszer, mely igen széles skáláját engedélyezi a harcművészeteknek, ezáltal vegyítve a tradicionális, illetve az "újabb" küzdősportokat. A sportág mai formájában 1993-ban jött létre az Amerikai Egyesült Államokban, az Utimate Fighting League megalapításával.

Önvédelem
Önvédelem

ÖNVÉDELEM

Önvédelmi képzésünk során egy komplex technikai tudást kapunk az utcai, illetve a való életben előforduló személyi támadások ellen, ezentúl stressz kezelés, leküzdés és az önvédelemhez elengedhetetlen erőnlétfejlesztés mellett. Megtanuljuk elkerülni és inkább megelőzni a konfliktusokat. Az edzések során technikai tudásra teszünk szert többek között: ütések-rúgások, szabadulások fogásokból, fojtásokból, védekezések, visszatámadások.  

Nagy Átalakítás

8 hetes életmódváltó program

A Nagy Átalakítás egy komplex életmódváltó program, mely 8 hetes.

2017-ben indult útjára, azóta sikeres a tavaszi és az őszi csoportok eredménye egyaránt. Ez idő alatt a programban résztvevők több, mint 270 kg feleslegtől szabadultak meg! 


Mit is tartalmaz a Nagy Átalakítás?

Az első szakaszban az állapotfelmérés történik (testsúly, testzsír %, vázizomzat), majd az elkövetkezendő hetek étrendjének  átbeszélése. 

Ezután kezdetét veszi a tudatos táplálkozás melletti testedzés. Az órák változatosak, sok eszközt alkalmaznak. Először a gyakorlatok, mozdulatok helyes technikai kivitelezése történik, a sérülések és a túlterhelés elkerülése érdekében. 

Az órák jó hangulatban, családias légkörben zajlanak. Kitartástól és persze testi adottságoktól függően, nem ritka a program alatti 15-20 kg súlyvesztés is! Helyes táplálkozással és az edzések rendszeres látogatásával!